راهکارها و ترفندها برای ایندکس شدن نقشه

سایت مپ برای هر وب سایتی لازم است. با وجود این نقشه بخش مهمی از روند بهینه سازی طی شده است. نقشه ای که نشان می دهد که وب سایت در چه وضعیتی است. فهرستی از محتواهای موجود در وب سایت است. خزنده های گوگل با وجود این نقشه می توانند به آسانی به آنها دسترسی پیدا کنند. برای ایندکس کردن به چنین نقشه ای نیاز است. این نقشه ها به موتورهای جست و جود اعلام می کنند که کدام از درجه اهمیت بیشتری برخوردار هستند.

بهره وری-بهینه سازی

دلایل نیاز به سایت مپ

سایت مپ به هر شکلی در وب سایت لازم است. اما در موقعیت های ویژه وجود آن بسیار مؤثرتر و کارسازتر است. یک وب سایت جدید که صفحه های تازه ای دارد که لینکی به آن داده نشده است به این نقشه نیاز دارد. ربات ها به دنبال لینک ها می گردند و صفحه ها را جست و جو می کنند. در صورتی که یک وب سایت لینک نداشته باشد، نمی توانند صفحه های شما را پیدا کنند.

محتواهای آرشیو شده وب سایت

وقتی وب سایت ها خیلی بزرگ باشند، وجود این نقشه ضروری به نظر می رسد. خزنده های گوگل ممکن است به روز کردن صفحه ها را نادیده بگیرند. این نقشه می تواند آنها را به این صفحه ها راهنمایی کند. وقتی در وب سایت از URL داینامیک استفاده شود هم وجود این نقشه احساس می شود. همچنین وقتی محتواهای آرشیو شده وب سایت به درستی به صفحه های فعال لینک داده نشده باشند، وجود سایت مپ می تواند کمک کننده باشد. در وب سایت هایی که تشخیص و شناسایی صفحه ها سخت باشد. همچنین وقتی دارای محتوای غیر متنی سنگین مثل فلش باشد.

نکته های مهم درباره فرمت نقشه سایت

سایت مپ برای وب سایت هایی که در پی بهینه سازی هستند کاربردهای زیادی دارد. موتورهای جست و جوی بینگ از فرمت هایی که گوگل از آنها حمایت می کند پشتیبانی نمی کنند. در این فضا هر چیزی که پشتیبانی نشود، نادیده گرفته خواهد شد.

وبمسترها می توانند از این موارد در نقشه ای که برای سایت است استفاده کنند. به توصیه گوگل این نقشه باید محتوای خبری را یک فایل جداگانه در نظر بگیرد. به دلیل این که این نوع وب سایت ها بیشتر مورد علاقه خزنده ها هستند. موتورهای جست و جوی گوگل و بینگ از برخی فایل ها به عنوان جایگزین استفاده می کنند. جایگزینی که توضیحات متای فایل ویدئویی باشد. بینگ هم از این فایل ها پشتیبانی می کند.

محدودیت های فایل سایت مپ

سایت مپ محدودیت هایی هم دارد که باید به آنها توجه شود. این نقشه حتماً باید فضای نام داشته باشد. فضای نام پیش فرض باید به درستی تعیین شود. فایل نقشه در اندازه هم محدودیت دارد. نباید بیش از ۵۰ هزار آدرس داشته باشد. اندازه آن هم نباید به بیش از ۵۰ مگابایت برسد. هر وب سایتی که بیشتر از ۵ هزار آدرس داشته باشد، باید از فایل ایندکس نقشه استفاده کند.

نقشه سایت

فایل نقشه سایت که در دایرکتوری وجود دارد، آدرس هایی را به نمایش در می آورد که در آن دایرکتوری یا زیر دایرکتوری ها ذخیر شده باشند. اگر این نقشه بیش از یک درصد خطا داشته باشد، کل نقشه به درد نمی خورد. این مسئله برای بینگ هم قانونی شناخته شده به حساب می آید.

مشخصات و ویژگی های فایل ایندکس سایت مپ

فایل ایندکس سایت مپ مشخصات خود را دارد. بیشتر وب سایت های بزرگ دارای بیشتر از ۵۰ هزار URLهستند. برایشان مهم است که آنها در موتورهای جست و جو ایندکس شوند. در نقشه این وب سایت ها اجازه وارد شدن ۵۰ هزار آدرس ایجاد شده است. وبمسترها امکان ایندکس شدن نقشه را برای خود دارند. فایل ایندکس نقشه ممکن است بیشتر از ۵۰ هزار ورودی داشته باشد. یعنی هر وب سایتی می تواند تا ۲٫۵ میلیارد آدرس را در فایل خود به ثبت برساند. هر نقشه در فایل ایندکس نیازمند دو تگ در درون است: تگ <sitemap> و تگ <loc>.

ساختن سایت مپ و معرفی آن به گوگل

سایت مپ باید در معرض جست و جوهای گوگل باشد. این فرایند برای موتورهای جست و جو کار سختی نیست. این مسئله به CMS یا سیستم مدیریت محتوایی مورد استفاده بستگی دارد. می توان از وب سایت وردپرسی برای این کار استفاده کرد. با افزونه به آسانی می توان با زدن یک دکمه برای وب سایت یک نقشه ساخت.

سئو داشبورد وب سایت

این مطلب را هم از دست ندهید :   ترفند های کلیدیاینباند مارکتینگ | نظر متخصصین

ابتدا باید به بخش داشبورد وب سایت وارد شد. از منوی بالا گزینه قابلیت ها انتخاب شود. بعد هم باید گزینه نقشه های xml وب سایت فعال شوند. در صورت کلیک کردن روی علامت سؤال گزینه نقش وب سایت باید سایت مپ را دید و از صحت آن اطمینان حاصل کرد. با کلیک روی مشاهده نقشه وب سایت همه نقشه های وب سایت نمایش داده می شوند. یک مزیت استفاده از Yoast برای ساخت چنین وب سایتی داشتن نقشه داینامیک است.

به این معنا که نقشه باید به شکل خودکار با افزودن صفحه های جدید به روز رسانی شود. در صورتی که از پوست استفاده نشو، افزونه های دیگری برای ایجاد شدن وب سایت کمک کننده هستند. دیگر سیستم های مدیریت محتوا افزونه های دیگری برای خود دارند که به شکل خودکار نقشه را به وجود می آورند.

مدیریت محتوا

در صورتی که برای از یک اختصاصی استفاده می شود جریان متفاوت خواهد بود. اما جای نگرانی وجود ندارد. می توان از یک از ابزار تولیدکننده چنین وب سایتی استفاده کرد که به سادگی این کار را انجام می دهد. برای داشتن سایت مپ کافی است وارد وب سایت شد. بعد در کادر مشخص شده آدرس وب سایت باید وارد شود. بعد از چند ثانیه فایل آماده تحویل داده می شود. این نقشه می تواند در مرحله های مختلف همراه وب سایت باشد و در موارد بسیاری کاربرد آن مؤثر واقع خواهد شد.

ادامه مقاله در سایت منبع

متصل کردن سایت وردپرس به گوگل وبمستر تولز و آنالتیکس

در این ویدئو آموزشی رایگان، شما با نحوه متصل کردن سایت وردپرس به گوگل وبمستر تولز و گوگل آنالتیکس با استفاده از پلاگین سئو یاست آشنا می گردید.

در این آموزش ابتدا به بررسی اهمیت متصل کردن سایت وردپرس به گوگل وبمستر تولز می پردازیم و سپس وارد جزئیات وصل کردن به سایت می شویم.

در ادامه آموزش فیلم “نحوه متصل کردن سایت وردپرس به گوگل وبمستر تولز و گوگل آنالتیکس” با کلیه موارد لازم در حین اتصال آشنا خواهید شد.

آموزش ویدئویی متصل کردن سایت وردپرس به گوگل وبمستر تولز و گوگل آنالتیکس، در مدت زمان تقریبی ۵۵ دقیقه برای شما دوست عزیز، تهیه شده است. در این آموزش تمامی مواردی که شما برای متصل کردن سایت وردپرس به گوگل وبمستر تولز و گوگل آنالتیکس نیاز دارید، بیان شده است.

برای اینکه قبل از دیدن فیلم آموزشی ” متصل کردن سایت وردپرس به گوگل وبمستر تولز و گوگل آنالتیکس” ، بدانید که در مورد چه مطالبی در این آموزش صحبت شده است، این موارد برای شما به صورت لیست آماده شده است.

همچنین شما می توانید از این بخش، به عنوان یک چک لیست برای وصل کردن سایت وردپرس به وبمستر تولز گوگل و همین طور وصل کردن سایت وردپرس به گوگل آنالیتیکس، بهره بگیرید.

نکاتی که در این ویدئو آموزشی به آن ها اشاره می گردد، عبارتند از:

  • اهمیت بودن در نتایج جستجوی گوگل چیست؟ افزایش ترافیک سایت توسط سئو مساوی است با افزایش درآمد سایت

    افزایش بازدید سایت-ترافیک سایت

  • الگوریتم های مختلف موتورهای جستجو چیست؟ چگونه موتورهای جستجو صفحات سایت شما را index می کنند؟

  • چرا ممکن است از نتایج جستجو حذف شوید؟ برای تشخیص مشکلات سایت باید از چه راهکاری استفاده کنید؟

  • گوگل وبمستر تولز چیست؟ با وبمستر تولز گوگل چه سرویس هایی به ما ارائه داده می شود؟

  • آشنایی کامل با کاربردهای بسیار مهم وبمستر تولز برای وبمستری و همین طور خدمات وبمستری

  • نحوه نصب پلاگین وردپرس سئو یا سئو یاست در پلاگین های سایت وردپرس

  • رفتن به بخش پیشخوان پلاگین سئو یاست و تب ابزارهای وبمستر برای نمایش بخش مربوط به متصل کردن سایت وردپرس به وبمستر تولز

  • ورود به وبمستر تولز گوگل با یک اکانت جی میل و سپس اضافه کردن آدرس سایت با استفاده از دکمه add a property

  • آشنایی با روش های مختلف verify کردن یا تصدیق کردن اینکه شما owner یا مالک یک سایت هستید.

  • استفاده از html tag برای تصدیق کردن مالک سایت بودن توسط شما و گرفتن کد مربوطه و کپی کردن آن در بخش وبمستر تولز پلاگین سئو یاست و سپس ذخیره کردن تنظیمات پلاگین

  • بازگشت به وبمستر تولز گوگل پس از ذخیره کردن تنظیمات در پلاگین سئو yoast و سپس verify کردن سایت (پس از تصدیق این امر، به صورت اتوماتیک به داشبورد وبمستر تولز منتقل خواهید شد)

  • انجام کلیه مراحل بالا یک بار با آدرس سایت با www و یک بار با آدرس بدون www

این مطلب را هم از دست ندهید :   راهنمای کامل و جامع دربارهمقاله سئو - راهنمای آپدیت شده

اضافه کردن کلیه آدرس های سایت وردپرس در وبمستر تولز گوگل

در صورتی که سایت شما فقط از پروتکل http استفاده می کند، دو بار باید آدرس های خود را تعریف نمایید اما در صورتی که از پروتکل https استفاده می کنید، می باید تمامی آدرس ها با http و همین طور با https (هم با www و هم بدون www) اضافه گردد یعنی در این حالت می باید ۴ بار این فرآیند را برای کلیه آدرس های خود انجام دهید. فقط بار اول نیاز به تصدیق با HTML tag بوده و پس از آن نیاز به انجام هیچ کاری در داخل سایت نمی باشد.

  • انتخاب آدرس سایت اصلی به عنوان preferred domain : برای این کار وارد آدرس اصلی سایت شده و در بخش site setting کافی است تا preferred domain خود را انتخاب نماییم.

  • آشنایی با تفاوت های اسم سایت با www یا اسم سایت بدون www

  • نقشه سایت چیست؟ آشنایی با نقشه های xml سایت و فعال سازی آن در پلاگین سئو یاست

  • کلیک کردن بر روی آدرس نقشه سایت وردپرس یعنی sitemap_index.xml برای اطمینان از وجود نقشه سایت قبل از معرفی به وبمستر تولز

  • رفع مشکل ارور صفحه ۴۰۴ برای عدم نمایش نقشه سایت با rewrite کردن url ها در بخش تنظیمات وردپرس

  • اضافه کردن سایت مپ سایت وردپرس در بخش site map وبمستر تولز با استفاده از دکمه Add/Test sitemap

  • آشنایی با بعضی از تنظیمات پلاگین سئو یاست برای نمایش داده نشدن صفحات در site map سایت

  • Pending ماندن ایندکس شدن نقشه سایت شما در ابتدای تعریف سایت مپ در پنل وبمستر تولز تا زمان submit شدن آن توسط گوگل

  • در صورتی که بخواهید ویدئو در نقشه سایت شما پشتیبانی شود، باید از پلاگین هایی استفاده کنید که ویدئو را در نقشه سایت ساپورت می کنند. برای اینکار یا باید از ورژن پولی سئو یاست استفاده کنید یا یک پلاگین جداگانه برای آن بگیرید.

  • آشنایی با ابزار گوگل آنالتیکس و کاربردهای گوگل آنالیتیکس برای وبمستران

  • آشنایی با انواع روش های متصل کردن سایت وردپرس به گوگل آنالیتیک نظیر گذاشتن کد به صورت دستی در هدر قالب وردپرس یا فوتر قالب وردپرس، استفاده از پلاگین مجزا برای آن یا استفاده از تنظیمات قالب های وردپرس

  • وارد شدن به گوگل آنالتیکس با استفاده از sign in کردن با یک اکانت گوگل

  • رفتن به بخش admin در گوگل آنالیتیکس و زدن گزینه add new و سپس تعریف نام اکانت و گذاشتن url مربوطه و سپس گرفتن Tracking ID مربوط به سایت وردپرس شما

  • قرار دادن کد جاوا اسکریپت مربوط به Tracking ID در تنظیمات قالب وردپرس

  • چک کردن قرار داده شدن کد با چک کردن کد مربوطه یا Tracking ID داده شده در گوگل آنالتیکس در سورس قالب وردپرس

  • نمایش داده شدن اطلاعات سایت شما در بخش home داشبورد گوگل آنالیتیکس

  • ایجاد کردن فایل robots.txt با استفاده از پلاگین سئو یاست و چک کردن آن برای اطمینان از دسترسی داشتن خزنده ها موتورهای جستجو به آن

  • آشنایی با نحوه اتصال سایت به وبمستر تولز در میز فرمان پلاگین سئو یاست

لینک های مورد نیاز جهت موارد تکمیلی مربوط به این ویدئو:

اگز شما نیاز دارید تا به لینک هایی که در ویدئو آموزشی، درباره آن ها صحبت شده است، دسترسی داشته باشید، می توانید از لینک های زیر استفاده نمایید:

  • لینک نمایش و دانلود این فیلم در سایت آپارات

  • دانلود نسخه رایگان پلاگین سئو یاست یا وردپرس سئو

  • تفاوت های ورژن رایگان و ورژن پولی سئو yoast

  • وبمستر تولز گوگل

  • سایت گوگل آنالتیکس

محتوای کامل در سایت منبع